Najam automobila


Iznajmljivanje auta zagreb, Najam auta zagreb  service n. 193.252.28
  © 2015. EuroAve.com

Iznajmljivanje auta zagreb HR, Najam automobila HR, ...
Mogu li vratiti vozilo na drugoj lokaciji?
Vraćanje vozila na drugoj lokaciji uglavnom je moguće, i ta mogućnost će biti navedena prilikom rezervacije. Obično postoji trošak za pokrivanje usluge vraćanja vozila na početnu lokaciju. To će biti jasno navedeno u cjeniku prilikom rezervacije. Ako je vaša rezervacija potvrđena, to se može vidjeti u uvjetima najma koje smo vam poslali kod rezervacije.

Zašto postoji dodatni trošak ako je najam vozila u jednom smjeru?
U većini slučajeva, mi nudimo iznajmljivanje u jednom smjeru. Ako se odlučite da ostavite vozilo na drugoj lokaciji, koja je različita od one od koje ste preuzeli svoje vozilo, uglavnom se naplaćuje dodatni trošak, zbog vraćanja vozila na početnu lokaciju. Ako imate potvrđenu rezervaciju taj je trošak jasno naveden u uvjetima najma koje smo vam poslali prilikom rezervacije. Također će biti navedeno ako je trošak za najam u jednom smjeru uključen u ukupnu cijenu.

Prikazano vozilo i modeli na popisu su najuobičajenije vozilo koje koriste naši partneri. Ne možemo jamčiti tip i model vozila za najam. Prikaz i popis pruženi su samo kao uzorak. Molimo vas da uočite kako kapacitet prtljage varira između tipova i modela te se može smanjiti kad sva sjedišta u vozilu budu popunjena.

Peugeot 107
Peugeot 107
Najam auta zagreb Smart Fortwo
Smart Fortwo
Ford Galaxy 7 Seater
Ford Galaxy 7 Seater
Mini One Rentiranje Auta Zagreb
Mini One
Najam automobila Zagreb, Zagreb, najam automobila Zračna luka Zagreb ZAG. Zagreb, HR, Zagreb Airport, Zagreb, Zagreb. (iznamljivanje auta, iznajmljivanje auta zagreb najam auta zagreb rentanje auta u zagrebu).

cookie free tracking