Najam automobila
    service no. 193.252.28
    © 2015. EuroAve.com


Što je uključeno u cijenu najma?
Mi obično uključujemo slijedeće: Puno Kasko Osiguranje (Cdw), Osiguranje Od Trećih Osoba, Osiguranje Od Krađe, Taksa, Naknada Za Aerodrom, Naknada Za Kilometražu, Naknada Za Pomoć Na Cesti. Ipak može biti i drugačije navedeno ovisno o zemlji u koju putujete. Mi savjetujemo da provjerite prilikom rezervacije što će biti uključeno u cijenu. To će biti jasno prikazano kada vi birate svoje vozilo i biti će navedeno pod uvjetima najma. Ako ste već rezervirali, svi detalji se mogu naći na vaučeru pod uvjetima najma, koje smo vam poslali prilikom rezervacije.

Mogu li vratiti vozilo na drugoj lokaciji?
Vraćanje vozila na drugoj lokaciji uglavnom je moguće, i ta mogućnost će biti navedena prilikom rezervacije. Obično postoji trošak za pokrivanje usluge vraćanja vozila na početnu lokaciju. To će biti jasno navedeno u cjeniku prilikom rezervacije. Ako je vaša rezervacija potvrđena, to se može vidjeti u uvjetima najma koje smo vam poslali kod rezervacije.

Tipovi vozila
Mini, Ekonomi, Kompakt, Srednje, Standard, Veliki, Luxury, Premium, Minivan, 12 putnički kombi, Egzotični

TRAŽITE DODATNE USLUGE
Dodatak za sjedalo za visinu, Sjedalica za djecu, Sjedalica za bebe, Krovni nosač, Mobilni telefon, Sustav za navigaciju, Zimski paket, Dodatni vozač.

EuroAve.com pretražuje više od 450 dobavljača. Prikazana vozila su najčešći modeli koje koriste naši dobavljači.

Najam automobila Zagreb, Zagreb, najam automobila Zračna luka Zagreb ZAG. Zagreb, HR, Zagreb Airport, Zagreb, Zagreb. (iznamljivanje auta, rentanje auta u zagrebu najam auta zagreb iznajmljivanje auta u zagrebu najam auta rijeka aerodrom).

Porsche Cayenne najam auta zagreb
Porsche Cayenne
najam auta rijeka aerodrom Opel Astra
Opel Astra
Opel Insignia Estate
Opel Insignia Estate
Volkswagen Passat najam auta zagreb
Volkswagen Passat

Osijek HR, Zagreb HR, ...
cookie free tracking