najam automobila . karte . planer putovanja . hoteli


 

 
 

 
PREUZIMANJE Lokacija   Lokacija (TOP 5):
 
Zračna luka - Zagreb, HR
 
Zagreb, HR
 
Rijeka- Centar, HR
 
Zračna luka - Zadar, HR
 
Dubrovnik, HR
 

Zagreb najam automobila - iznajmljivanje auta iznajmljivanje auta aerodrom zagreb

    Najam automobila Zračna luka Zagreb

    Traži najam vozila, najam automobila Zračna luka Zagreb, iznajmljivanje auta, rentanje auta u zagrebu.

Ford C Max osijek iznajmljivanje audi
Ford C Max
avto najam zagreb Volkswagen Touran
Volkswagen Touran
Fiat Scudo 9 Seater iznajmljivanje auta zagreb
Fiat Scudo 9 Seater
Renault Captur osijek iznajmljivanje audi
Renault Captur

Da li se agent nalazi u zračnoj luci?
Ako ste prilikom rezervacije odabrali lokaciju na aerodromu, onda će vaš agent biti na terminalu ili u blizini. Neki agenti nude doček ako se agencija ne nalazi unutar terminala. Agent će vas čekati da vas odvede do mjesta gdje ćete preuzeti vaše vozilo. Na vaučeru će jasno biti navedena adresa i lokacija odnosno upute kako doći do agencije za najam vozila.

Što je uključeno u cijenu najma?
Mi obično uključujemo slijedeće: Puno Kasko Osiguranje (Cdw), Osiguranje Od Trećih Osoba, Osiguranje Od Krađe, Taksa, Naknada Za Aerodrom, Naknada Za Kilometražu, Naknada Za Pomoć Na Cesti. Ipak može biti i drugačije navedeno ovisno o zemlji u koju putujete. Mi savjetujemo da provjerite prilikom rezervacije što će biti uključeno u cijenu. To će biti jasno prikazano kada vi birate svoje vozilo i biti će navedeno pod uvjetima najma. Ako ste već rezervirali, svi detalji se mogu naći na vaučeru pod uvjetima najma, koje smo vam poslali prilikom rezervacije.

Pravilo: "preuzmi pun spremnik i vrati pun spremnik goriva"
Pravilo "pun spremnik goriva" ovisi o Rent a car agenciji. To je prikazano prilikom rezervacije pod "UVJETI NAJMA". Opcija punog spremnika goriva jasno je specificirana u uvjetima najma pod "Gorivo". Uobičajeno je da će agent isporučiti pun spremnik za gorivo kada podignete vozilo i zatražiti će od vas da vratite vozilo s punim spremnikom za gorivo. Uobičajeno je da se uzima depozit (polog) za sigurnost, zbog toga je važno kada vraćate vozilo da napunite spremnik za gorivo do vrha. To će spriječiti dodatne troškove koji mogu nastati.
Može biti i drugačije navedeno. Obavezno provjerite uvjete najma prilikom rezervacije.

Mogu li vratiti vozilo na drugoj lokaciji?
Vraćanje vozila na drugoj lokaciji uglavnom je moguće, i ta mogućnost će biti navedena prilikom rezervacije. Obično postoji trošak za pokrivanje usluge vraćanja vozila na početnu lokaciju. To će biti jasno navedeno u cjeniku prilikom rezervacije. Ako je vaša rezervacija potvrđena, to se može vidjeti u uvjetima najma koje smo vam poslali kod rezervacije.

Prikazano vozilo i modeli na popisu su najuobičajenije vozilo koje koriste naši partneri. Ne možemo jamčiti tip i model vozila za najam. Prikaz i popis pruženi su samo kao uzorak. Molimo vas da uočite kako kapacitet prtljage varira između tipova i modela te se može smanjiti kad sva sjedišta u vozilu budu popunjena.

Najam automobila Zagreb, Zagreb, najam automobila Zračna luka Zagreb ZAG.
Zagreb, HR, Zagreb Airport, Zagreb, Zagreb, iznajmljivanje auta. osijek iznajmljivanje audi, iznajmljivanje auta iznajmljivanje auta aerodrom zagreb avto najam zagreb.

Najam automobila Zagreb, Najam automobila Osijek, (4) © 2015. EuroAve.com      

 

    service no. 193.252.28
    © 2015. EuroAve.com