najam automobila . plan grada . planer putovanja . hoteli . apartmani


 

 
 

 
PREUZIMANJE Lokacija   Najam automobila
 
-> Zračna luka - Zagreb, HR
 
-> Zagreb, HR
 
-> Zračna luka - Zadar, HR
 
-> Rijeka- Centar, HR
 
-> Dubrovnik, HR
 

Zagreb najam automobila - iznajmljivanje auta zagreb aerodrom rentanje auta

    Najam automobila Zračna luka Zagreb

    Traži najam vozila, najam automobila Zračna luka Zagreb, iznajmljivanje auta zagreb aerodrom, rentanje auta u zagrebu.

Koje dokumente moram imati kod preuzimanja vozila
Morate imati vaučer (rezervaciju), kreditnu karticu na ime vozača i vozačku dozvolu prema uvjetima najma u vašem vaučeru.

Da li se agent nalazi u zračnoj luci?
Ako ste prilikom rezervacije odabrali lokaciju na aerodromu, onda će vaš agent biti na terminalu ili u blizini. Neki agenti nude doček ako se agencija ne nalazi unutar terminala. Agent će vas čekati da vas odvede do mjesta gdje ćete preuzeti vaše vozilo. Na vaučeru će jasno biti navedena adresa i lokacija odnosno upute kako doći do agencije za najam vozila.

Pravilo: "preuzmi pun spremnik i vrati pun spremnik goriva"
Pravilo "pun spremnik goriva" ovisi o Rent a car agenciji. To je prikazano prilikom rezervacije pod "UVJETI NAJMA". Opcija punog spremnika goriva jasno je specificirana u uvjetima najma pod "Gorivo". Uobičajeno je da će agent isporučiti pun spremnik za gorivo kada podignete vozilo i zatražiti će od vas da vratite vozilo s punim spremnikom za gorivo. Uobičajeno je da se uzima depozit (polog) za sigurnost, zbog toga je važno kada vraćate vozilo da napunite spremnik za gorivo do vrha. To će spriječiti dodatne troškove koji mogu nastati.
Može biti i drugačije navedeno. Obavezno provjerite uvjete najma prilikom rezervacije.

Prikazano vozilo i modeli na popisu su najuobičajenije vozilo koje koriste naši partneri. Ne možemo jamčiti tip i model vozila za najam. Prikaz i popis pruženi su samo kao uzorak. Molimo vas da uočite kako kapacitet prtljage varira između tipova i modela te se može smanjiti kad sva sjedišta u vozilu budu popunjena.

Mogu li vratiti vozilo na drugoj lokaciji?
Vraćanje vozila na drugoj lokaciji uglavnom je moguće, i ta mogućnost će biti navedena prilikom rezervacije. Obično postoji trošak za pokrivanje usluge vraćanja vozila na početnu lokaciju. To će biti jasno navedeno u cjeniku prilikom rezervacije. Ako je vaša rezervacija potvrđena, to se može vidjeti u uvjetima najma koje smo vam poslali kod rezervacije.

Volkswagen Passat iznajmljivanje auta
Volkswagen Passat
iznajmljivanje auta u zagrebu Opel Astra
Opel Astra
Mercedes Vito Traveliner avto najam zagreb
Mercedes Vito Traveliner
Toyota Aygo iznajmljivanje auta
Toyota Aygo

Najam automobila Zagreb, Zagreb, najam automobila Zračna luka Zagreb ZAG.
Zagreb, HR, Zagreb Airport, Zagreb, Zagreb, iznajmljivanje auta zagreb aerodrom. iznajmljivanje auta, iznajmljivanje auta zagreb aerodrom rentanje auta iznajmljivanje auta u zagrebu.

Najam automobila Zagreb, Najam automobila Rijeka Centar, © 2014. EuroAve.com      

 

    service no. 222.220.54
    © 2014. EuroAve.com